Opbloeien in een vertrouwde omgeving

Passend en leuk werk.

Bij JAN Facilities leveren we diensten met een glimlach aan bedrijven. Bij ons krijgen gemotiveerde mensen, die elders misschien geen kansen krijgen, de mogelijkheid om te werken en te groeien in een vertrouwde en professionele omgeving. We denken niet in vaste functies, maar in taken en activiteiten. Dit noemen we passend werk. Of het nu gaat om opruimen, ordenen, schoonmaken, gasten ontvangen, bedienen, dagelijkse huishoudelijke ondersteuning of klusjes, bij JAN vindt iedereen zijn plek.

Onze diensten omvatten:

  • Schoonmaak
  • Hospitality
  • Groenonderhoud
  • Bouw- en werkplaatsondersteuning

Bekijk onze vacatures hieronder

Buitengewoon werk

Onze vacatures.

Voorwerker.

In de rol van voorwerker, ben je het eerste aanspreekpunt van een (groeiend) team van buitengewone medewerkers. Samen zorgen jullie dat het werk gedaan wordt. Je bent niet alleen actief betrokken bij de werkzaamheden, maar fungeert ook als coach.

Facilitair medewerker.

Begin je dag met een kop koffie en een praatje met collega’s voordat je aan je ronde door ons kantoorpand begint. Als facilitair medewerker zorg je ervoor dat werkplekken en gemeenschappelijke ruimtes er perfect uitzien, iets wat je collega’s zeer waarderen. Afhankelijk van je planning werk je zelfstandig of samen met een collega aan verschillende taken.

Een uniek inwerkprogramma

Landing Naar Werk-traject.

Bij JAN Facilities geloven we in het potentieel van iedereen. Onze missie is niet alleen om facilitaire diensten te leveren in schoonmaak, groenvoorziening, hospitality, bouw- en werkplaatsondersteuning, maar ook om mensen die een steuntje in de rug nodig hebben een kans te geven om op te bloeien in de arbeidsmarkt. Een van onze belangrijkste initiatieven om dit te bereiken is het “Landing Naar Werk”-traject. Iedere medewerker die bij JAN Facilities gaat werken, start met het Landing Naar Werk traject.