Aangenaam!

Wij zijn jan.

“Wij vinden het belangrijk om mensen een glimlach te bezorgen en te laten floreren. En dat kan, bij JAN. JAN creëert werk- en leefgeluk. Mensen die ergens anders geen kansen krijgen, maar wel echt willen werken en de juiste instelling hebben, krijgen bij JAN de mogelijkheid om op te bloeien. We geloven heel erg in dit idee.”

Kennismaken.

Meer weten over mij, over de organisatie JAN Facilities of benieuwd welke kansen er voor jou liggen binnen onze organisatie? Dan kom ik graag met je in gesprek!

Buitengewoon werk

Onze diensten.

JAN Facilities levert facilitaire diensten aan instellingen, overheden en bedrijven. En dit doen wij niet zomaar. Met behulp van onze gemotiveerde collega’s leveren wij een vakkundige dienstverlening met een glimlach! Bij JAN zetten we samen nét dat stapje extra!

Alles kan bij JAN

Buitengewoon JAN.

JAN Facilities creëert werk- en leefgeluk. Mensen die net wat meer ondersteuning nodig hebben en die ergens anders geen kansen krijgen, maar wel echt willen werken, krijgen bij JAN de mogelijkheid om op te bloeien. Bij JAN is iedereen meer dan welkom!

Een uniek inwerkprogramma

Landing Naar Werk-traject.

Bij JAN Facilities geloven we in het potentieel van iedereen. Onze missie is niet alleen om facilitaire diensten te leveren in schoonmaak, groenvoorziening, hospitality, bouw- en werkplaatsondersteuning, maar ook om mensen die een steuntje in de rug nodig hebben een kans te geven om op te bloeien in de arbeidsmarkt. Een van onze belangrijkste initiatieven om dit te bereiken is het “Landing Naar Werk”-traject.