Alles kan bij JAN.

Iedereen is welkom bij JAN.

JAN Facilities creëert werk- en leefgeluk. Mensen die net wat meer ondersteuning nodig hebben en die ergens anders geen kansen krijgen, maar wel echt willen werken, krijgen bij JAN de mogelijkheid om op te bloeien. Bij JAN is iedereen meer dan welkom!

Luisteren.

Wij luisteren naar de medewerkers. Wat heeft iemand nodig om zijn talent optimaal te benutten?

Groeien.

Bij JAN Facilities krijgen collega’s de mogelijkheid om verder te groeien als persoon door ze vakkundig te begeleiden en ondersteunen.

Bloeien.

We geloven dat mensen die vertrouwen krijgen en gelukkig zijn in hun werk, het beste tot hun recht komen.

Een steuntje in de rug

Sociaal ondernemerschap.

Iedereen heeft recht op werkgelegenheid en een geluk. Bij JAN Facilities maken bieden wij werk voor mensen die zo nu en dan een extra steuntje in de rug nodig hebben. JAN denkt actief mee over social return en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij kunnen samen een positieve impact geven op het leven van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met jou kunnen wij een bijdrage leveren aan het creëren van werk- en leefgeluk, voor iedereen!

Eindeloos veel kansen

Denken in mogelijkheden.

Structuur, beweging, zelfvertrouwen en geluk. Slechts enkele pijlers die werk zo belangrijk maken voor iedereen. Iedereen verdient een kans om deel te nemen aan de maatschappij door te werken. JAN Facilities biedt iedereen de mogelijkheid voor het vinden van een passende baan in de facilitaire dienstverlening. Of het nu om een tijdelijke of blijvende beperking. Bij ons ben je van harte welkom! Samen met jou gaan wij de mogelijkheden op werk in kaart brengen. Waar een wil is, is JAN.