JAN x ORO: smullen geblazen tijdens de pilot-lunchdagen!

In samenwerking met Stichting ORO heeft JAN Facilities vier vrijdagen een bijzondere pilot gedraaid in de kantine van de BanGroep. Tijdens de lunch mochten collega’s genieten van vers bereide maaltijden, gemaakt en geserveerd door cliënten van ORO.

En wat een succes was het! Iedere vrijdag zat de kantine bomvol en iedereen smulde ervan. Zowel de collega’s van de BanGroep als de cliënten die het eten serveerden, genoten zichtbaar.

Het hoogtepunt van deze pilot was ongetwijfeld het einde van de laatste lunchsessie. Collega’s van de BanGroep bedankten het lunchteam van ORO en JAN met een luid applaus en er vloeide zelfs een kleine traan van geluk bij een van de cliënten: “Ik wil niet dat het stopt, ik wil volgende week weer terugkomen.”

Bij JAN Facilities zijn we zelf ook enorm enthousiast geworden! We gaan nu evalueren hoe we dit initiatief verder kunnen ontwikkelen en voortzetten na de bouwvakvakantie. Op naar een mooie en smakelijke samenwerking in de toekomst!

#JANFacilities #StichtingORO #Samenwerking #Inclusiviteit #Succesverhaal #BanGroep #Dagbesteding #MaatschappelijkeBetrokkenheid #Pilotdagen #LekkerLunchen