JAN Facilities kanshebber voor de Ergon Connect Award 2023

EINDHOVEN – Op vrijdag 17 november is het de Dag van de Ondernemer. Een initiatief van MKB-Nederland waarbij ondernemers in het zonnetje worden gezet. Landelijk worden er diverse initiatieven georganiseerd in het kader van deze dag. Zo ook in het Evoluon in Gemeente Eindhoven waar Ergon samen met onder andere WTC/e Brainport het Ondernemersontbijt organiseert.

Op vrijdag 17 november organiseert Ergon, in samenwerking met onder andere WTC/e Brainport, een inspirerend Ondernemersontbijt. Tijdens dit evenement staat het thema “Schaalsprong met (ongekend) talent” centraal en gaan werkgevers in gesprek met elkaar en wisselen ideeën uit om het ongekend arbeidspotentieel van de regio in te zetten op deze krappe arbeidsmarkt.

Daarbij wordt tijdens dit evenement de Award Ambassadeur Inclusief Werkgeverschap uitgereikt. En wij mogen met trots vermelden dat JAN Facilities voor deze award genomineerd is. Onlangs werd de nominatievideo opgenomen die op deze pagina te bekijken is. Zoals bij de nominatie vermeld:

“JAN mag in onze ogen niet ontbreken vanwege het sterk staaltje ‘omdenken’ dat jullie laten zien. Het denken in talenten van mensen en hoe deze binnen de BanGroep ingezet kunnen worden. En, zeker niet te vergeten, de moeite die jullie je getroosten om deze mensen te ondersteunen en begeleiden in werk zodat de talenten de kans krijgen tot nut te worden.”

Ongeacht of JAN Facilities de Award in ontvangt mag nemen, voelen wij ons al een winnaar. Wij doen het voor onze mensen en de nominatie voor de Award Ambassadeur Inclusief Werkgeverschap laat zien dat dit ook door samenwerkende partijen gewaardeerd wordt.