JAN Facilities houdt kennissessie voor relaties, partners en klanten

NUENEN – Op maandag 30 oktober mochten wij een partners, relaties en klanten begroeten voor een inspirerende kennissessie op ons kantoor in Nuenen.

Het doel van deze bijeenkomst was om de aanwezigen kennis te laten maken met onze werk- en denkwijze. De middag werd geopend door een presentatie die werd gegeven door coördinator Dirk Drouen en manager Mariëlle van Berkel. Aan de hand van deze presentatie werd onder andere onze buitengewone manier van werken toegelicht en gingen we dieper in op het unieke ‘Landing naar Werk’-traject.

Na de presentatie kreeg men een rondleiding door het pand, waar op verschillende plekken werd stilgestaan bij de werkzaamheden die we uitvoeren en de aanpak die wij hierbij hanteren.

Een boeiende middag in het teken van verbinding, waarbij wij onze werk- en denkwijze konden delen met onder andere Senzer, Ergon, Im Power, Leerwerkloket Zuid-Oost Brabant, UWV, Huis naar Werk en Gemeente Eindhoven. Hartelijk dank voor jullie komst en aandacht.