JAN brengt mensen tot bloei!

Artikel via Baan Zoekt Mens

De BanGroep is een multidisciplinaire bedrijvengroep die profiteert van elkaars kennis, netwerk en gespecialiseerd vakmanschap. Samen bedienen ze een groot deel van de vastgoedketen. En hoewel ze één familie zijn, ontbrak er nog iets. Samen voegden zij JAN Facilities toe aan het geheel: een facilitair dienstverlener die buitengewone mensen laat stralen.

De BanGroep is gevestigd in Nuenen en omgeving. Samen weten ze heel goed hoe ze de toekomst tegemoet willen treden. Ze spraken enkele behoeftes uit zoals, directe en indirecte vraag vanuit klanten naar facilitaire diensten, voldoen aan de vraag vanuit de overheid (banenafspraak & social return) en het toegroeien naar inclusief werkgeverschap. Vanuit deze behoeftes ontstond het idee tot een eigen facilitaire tak die uiteindelijk de naam JAN Facilities kreeg toegewezen. We spraken hierover met HRM medewerkster Tessa Mom en procesmanager Mariëlle van Berkel.

“Wij gaan altijd op zoek naar wat iemand zou kunnen en creëren daarvoor een functie. En vanuit die eerste behoefte, gaan we op zoek naar groei.”

Lees de rest van het artikel hier op de website van Baan Zoekt Mens

JAN-facilities-mensen-tot-bloei