Word onderdeel van JAN Facilities

Buitengewone baan

Wil jij iets betekenen voor de mensen om je heen? Heb jij gevoel voor kwaliteit en sta je open voor een langdurige toekomst bij een betrouwbare familiaire organisatie? Dan is een buitengewone baan bij JAN Facilities in Nuenen wellicht iets voor jou!

Bekijk onze openstaande vacatures door op onderstaande knop te klikken. Let op! Je wordt direct doorgestuurd naar de website van de BanGroep.

Buitengewone facilitaire dienstverlening

Een baan bij JAN: Betekenisvol werken

Werken bij JAN Facilities betekent dat je de kans krijgt om te werken binnen een organisatie die mogelijkheden biedt aan mensen met een rugzakje. Samen zorgen we voor buitengewone facilitaire dienstverlening. Ben jij op zoek naar een uitdaging in de facilitaire dienstverlening én wil je het leven van jou en dat van een ander een buitengewone betekenis geven? Dan biedt JAN Facilities jou die kans!

Doorgroeimogelijkheden

Volop kansen, nu en in de toekomst

JAN Facilities is onderdeel van de BanGroep, die in totaal bestaat uit 8 bedrijven. Kom je bij JAN werken? Dan opent dit direct deuren naar jouw toekomst binnen onze bedrijvengroep. Interessante stagemogelijkheden of zelfs een vast baan. Wij bieden volop werk nu en in de toekomst, ook voor jou!

 

Jouw mogelijkheden bij JAN

Wat kan bij JAN?

Tijdens een persoonlijke kennismaking gaan wij samen kijken naar je huidige situatie en hetgeen dat jij graag zou willen doen op het gebied van facilitaire dienstverlening. Jouw wensen, kennis en voorkeur vormt de basis van een functie bij JAN.

Op basis daarvan brengen wij een functie in kaart die perfect past binnen onze vier pijlers: bouw- en werkplaatsondersteuning, groenvoorziening, schoonmaak en hospitality. Of zelfs een combinatie! Wij creëren een rol bij JAN die perfect bij je past.

Hospitality is een woord dat een bijzonder grote lading heeft. Aan dit woord wordt steeds meer betekenis gegeven. Hospitality (of gastvrijheid) is vandaag de dag essentieel binnen een organisatie. Bedrijven die hospitality op de juiste wijze inzetten, maken het verschil ten opzichte van anderen en veroveren zo het hart van de klanten. Jij bent als hospitality collega bij JAN onmisbaar als het gaat om de totale beleving van een bedrijf. In functies als bijvoorbeeld huismeester, gastvrouw of horecamedewerker laat jij mensen welkom voelen en ben jij de sleutel in het bieden van een prettige werkomgeving.

Blink jij uit? Binnen de schoonmaak heb jij een bijzonder belangrijke verantwoordelijkheid. In dit type dienstverlening draag je namelijk bij aan een veilig en schone omgeving. Bedrijven hebben jou hard nodig om succesvol te zijn en door hen te helpen kun jij zelf ook succesvol zijn. Welk type werk binnen de schoonmaak jou het beste past gaan we samen onderzoeken!

Groenvoorziening is in ieder opzicht goed en prettig werk. Werken in de groenvoorziening draagt bij aan een groene en gezonde werkomgeving. Binnen deze dienstverlening sta je in verbinding met zowel mens als natuur en dat is heerlijk! Help jij samen met JAN Facilities om de wereld een beetje gezonder en groener te maken? Dan horen we graag waar jouw ambities in de groensector liggen. Samen gaan we op zoek naar een passende functie bij JAN.

JAN Facilities ondersteunt zusterbedrijven BanBouw, Van Eck Trappen & Kozijnen en Arcon houtconstructies bij diverse werkzaamheden op en rondom de bouwplaats. Een paar extra handen nodig ter ondersteuning op de bouwplaats? Dan ben jij de aangewezen persoon om te helpen! Puinruimen, sloopwerkzaamheden, maar ook het bevoorraden en bezorgen van bijvoorbeeld materialen valt binnen deze dienstverlening. Kortom een brede tak van sport waar jij ongetwijfeld jouw kwaliteiten optimaal kunt benutten. Hoe we dat precies in gaan vullen? Dat bespreken wij samen met jou!

Écht wat betekenen voor een ander

VEEL VOLDOENING

Naast dat je als reguliere medewerker aan de slag kunt bij JAN, werken we met mensen die net wat meer ondersteuning nodig hebben. Bij JAN Facilities is iedereen welkom!

Want gelukkig zijn, dat willen we allemaal en bij JAN zijn we er van overtuigd dat wij samen een bijdrage kunnen leveren aan een gelukkig leven.

Dat betekent dat jij als collega een positieve impact hebt op het leven van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Alles kan bij JAN

Bespreek de mogelijkheden.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Of heb je interesse in een persoonlijk gesprek om te onderzoeken in wat voor functie jij past binnen JAN Facilities? Neem dan contact op met Dirk Drouen, coördinator JAN Facilities, via info@janfacilities.nl of bel 088-0227123.

Openstaande vacatures

Ik wil solliciteren.

Bij JAN Facilities kijken we naar hetgeen wat mensen wél kunnen en op basis daarvan brengen wij een functie in kaart die perfect past binnen onze vier pijlers: bouw- en werkplaatsondersteuning, groenvoorziening, schoonmaak en hospitality. Daarnaast zijn we bij JAN altijd op zoek naar nieuwe collega’s binnen bepaalde functies.

Bekijk onze openstaande vacatures door op onderstaande knop te klikken. Let op! Je wordt direct doorgestuurd naar de website van de BanGroep.